Απάντηση του Moschatonews στον Άρη Κρεμμύδα

Ως trolls χαρακτήρισε τους δύο λογαριασμούς που χρησιμοποιεί το Moschatonews.gr στο Facebook ο πρώην επικεφαλής της παράταξης Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή και νυν συνοδοιπόρος της δημοτικής αρχής, κ. Άρης Κρεμμύδας.

Η απάντησή μας:

Αγαπητέ κ. Κρεμμύδα,

Έπειτα από την αναφορά σας στα ονόματα των προφίλ μας, θεωρούμε πως οφείλουμε να σας λύσουμε τις όποιες απορίες.

Απαντώντας με φιλοσοφική διάθεση, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι σκεφτόμαστε, άρα υπάρχουμε.

Στα καθ’ ημάς τώρα. Δεν είστε υποχρεωμένος να παρακολουθείτε την προσπάθειά μας από τη γέννησή της, ωστόσο, αν -πριν στραφείτε εναντίον μας- κάνατε μια σχετική έρευνα, ίσως να είχατε μια πληρέστερη εικόνα.

Είναι προφανές ότι στους λογαριασμούς «Νίκος Νικολάου» και «Γιώργος Γεωργίου» δεν χρησιμοποιούνται πραγματικά ονόματα. Για να ακριβολογούμε, θέλαμε να είναι ξεκάθαρο ότι δεν χρησιμοποιούνται πραγματικά ονόματα όταν τους δημιουργήσαμε, τη στιγμή που το Facebook δεν μας επέτρεψε να χρησιμοποιούμε το προφίλ ως «Moschato News».

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, τα δύο προφίλ χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την κοινοποίηση ειδήσεων του site μας και για κανέναν άλλο λόγο. Σε περίπτωση που χρησιμοποιούνταν για διασπορά φημών ή ψευδών ειδήσεων, θα είχατε κάθε λόγο να κάνετε λόγο για trolls. Ωστόσο, στην περίπτωσή μας κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Δηλώνουμε έκπληκτοι από την ενέργειά σας να στραφείτε εναντίον της ιστοσελίδας μας, τη στιγμή που -θεωρούμε- πως αποτελούμε την πλέον αντικειμενική πηγή ενημέρωσης στην πόλη μας.

Η απόφασή μας να προσφέρουμε ίσο χώρο και χρόνο σε κάθε άποψη τηρείται καθημερινά στο ακέραιο.

Εξάλλου, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε φιλοξενήσει τις τοποθετήσεις σας και τις κινήσεις σας στην τοπική πολιτική σκηνή.

Η αναφορά σας μας προκαλεί έκπληξη και απορίες. Μήπως τελικά το 50-50 ενοχλεί; Αρνούμαστε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο…

Αντί αντιπαράθεσης, θα θέλαμε να σας απευθύνουμε πρόσκληση, να «μελετήσετε» το site μας και να επωφεληθείτε της φιλοξενίας που προσφέρει σε όλες τις απόψεις.

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινίσεις.

Με εκτίμηση,

η ομάδα του Moschatonews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *