Πολάκης και Ευθυμίου εγκαινίασαν την 1η Τοπική Μονάδα Υγείας στον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου (φωτογραφίες)

Εγκαινιάστηκε το πρωί της Πέμπτης, παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, η 1η Τοπική Μονάδα Υγείας στον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου που ξεκινά τη λειτουργία της στην οδό Μακρυγιάννη 6 στο Μοσχάτο.

«Η υγεία αποτελεί το υπέρτατο αγαθό για τον άνθρωπο και επειδή η προστασία των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων που πλήττονται από την οικονομική κρίση αποτελεί προτεραιότητά μας, ο Δήμος μας έχει οργανώσει ένα δίκτυο παροχών και δράσεων για θέματα που αφορούν την υγεία», ανέφερε σε ανακοίνωσή του, ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου.

«Η λειτουργία τέτοιων μονάδων όπως η ΤΟΜΥ αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα και πρωταρχικό ζητούμενο, προκειμένου να λαμβάνουν οι συμπολίτες μας δωρεάν και καθολική υγειονομική κάλυψη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Αλέξη Χαρίτση, Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, κ. Παύλο Πολάκη, το Γιαννίδειο Ίδρυμα, την ΑΒ Βασιλόπουλος και τον Άκτωρα για τη συμμετοχή τους στη διαμόρφωση του χώρου, τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς & Αιγαίου, καθώς και τους εργαζόμενους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου που δούλεψαν σκληρά προκειμένου ο χώρος να είναι σε εξαιρετική κατάσταση για να υποδεχθεί τους συμπολίτες μας. Αναμένουμε τη λειτουργία της 2ης ΤΟΜΥ στον Ταύρο, όπως έχουμε προγραμματίσει σε συνεννόηση με τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς & Αιγαίου, της Διοίκηση της οποίας ευχαριστώ και πάλι για την άριστη συνεργασία», κατέληξε.

Η σχετική ανάρτηση του Δημάρχου στο Facebook:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *