Απορία: Ποιος έφερε τον Γιώργο Σαμπάνη στο Athens Heart; (βίντεο & φωτογραφίες)

Με κάθε επισημότητα και υπό τους ήχους κυμβάλων, ανακοινώθηκε προ ημερών η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στον Δήμο μας, με τη συναυλία του συμπαθούς όσο και δημοφιλούς καλλιτέχνη Γιώργου Σαμπάνη, στο εμπορικό κέντρο Athens Heart.

Η συναυλία, μέρος των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου μας επαναλαμβάνω, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο με ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς ο γνωστός τραγουδιστής ξεσήκωσε το κοινό.

Περιχαρής ο Δήμαρχος πόζαρε στον φακό και ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχή διεξαγωγή του event καθώς και το εμπορικό κέντρο για τη συνεργασία.

Λεπτομέρεια, που ίσως έχει το ενδιαφέρον της είναι ότι την ίδια συναυλία ανακοίνωσε το εμπορικό κέντρο ως εκδήλωση για τον εορτασμό των 10ων γενεθλίων του, χωρίς καμία αναφορά στον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου.

Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι εάν επρόκειτο για διοργάνωση του Δήμου (που πλήρωσε γι’ αυτήν, άρα κακώς το εμπορικό κέντρο εκμεταλλεύεται για ιδιωτικούς σκοπούς) ή εάν επρόκειτο για διοργάνωση του εμπορικού κέντρου (που πλήρωσε γι’ αυτήν, άρα κακώς ο δήμαρχος εκμεταλλεύεται για λόγους προβολής).

Η αφίσα του Athens Heart (απουσιάζει κάθε αναφορά στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου):

Η αφίσα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *