Ενεργοποίησε τη «βόμβα» ο Κρεμμύδας: Ανεξαρτητοποίηθηκε από τους «Πολίτες σε δράση για την ανατροπή»

Αποχώρησε από τους «Πολίτες σε δράση για την ανατροπή» – «Έκλεψε» 7 από τους 9 δημοτικούς συμβούλους της παράταξης

Στην ανεξαρτητοποίησή τους από την παράταξη «Πολίτες σε δράση για την ανατροπή», προχώρησαν επτά μέλη του συνδυασμού, μεταξύ των οποίων και ο πρώην επικεφαλής, Άρης Κρεμμύδας, όπως ο ίδιος είχε προαναγγείλει μέσω ανάρτησής του στο Facebook, το απόγευμα της Πέμπτης.

Διαβάστε επίσης: Φωτιά στο προεκλογικό σκηνικό βάζει ο Άρης Κρεμμύδας

Πρόκειται για τους Άρη Κρεμμύδα, Θανάση Μελίστα, Δημήτρη Ζώταλη, Χαράλαμπο Τουφεξίδη, Κατερίνα Καρύδη, Τσιρώνη Βαγγέλη και Κατσιφή Θεοδώρα, καθώς και για τους κοινοτικούς συμβούλους Βασίλη Γραβάνη, Ανδρέα Γαρνάβο και Γεωργία Κωνσταντακοπούλου.

Οι ανεξαρτητοποιηθέντες θα αποτελέσουν δημοτική ομάδα με την ονομασία Πολίτες Μπροστά, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι επόμενες κινήσεις τους ενόψει των δημοτικών εκλογών, τη στιγμή που ο κ. Κρεμμύδας έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος.

Πλέον, με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση του κ. Μπάμπη Μπιλίνη, νέου επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες σε δράση για την ανατροπή», ο οποίος βλέπει τον προκάτοχό του να αποψιλώνει την παράταξη, τις τύχες της οποίας μόλις ανέλαβε.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ενεργοποίησε τη «βόμβα» ο Κρεμμύδας: Ανεξαρτητοποίηθηκε από τους «Πολίτες σε δράση για την ανατροπή»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *