Φωτιά στο προεκλογικό σκηνικό βάζει ο Άρης Κρεμμύδας

Φωτιά στο τοπικό πολιτικό σκηνικό έβαλε, μέσω σειράς αναρτήσεών του στο Facebook και απαντήσεις σε σχόλια χρηστών του κοινωνικού δικτύου, ο Άρης Κρεμμύδας.

Ο απερχόμενος επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες σε δράση για την ανατροπή», που μέχρι στιγμής δεν είχε εκφράσει την αναμενόμενη πολιτική στήριξη στον διάδοχό του, Μπάμπη Μπιλίνη, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης ότι επανιδρύει την κίνηση με την οποία είχε κατέβει ως υποψήφιος στις εκλογές του 2010.

Με μία λακωνική ανάρτηση στο Facebook, ο Άρης Κρεμμύδας γνωστοποίησε την πρόθεσή του να ενεργοποιήσει τον συνδυασμό «Πολίτες μπροστά», παραπέμποντας στην αυριανή ημέρα για περισσότερες εξελίξεις, οι οποίες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι κατά το παρελθόν είχε πολλάκις υποστηρίξει ότι δεν προτίθεται να διεκδικήσει εκ νέου το δημαρχιακό αξίωμα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Κρεμμύδας ίδρυσε την παράταξη «Πολίτες σε δράση για την ανατροπή» με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος του οποίου είναι και ο διάδοχός του.

H ανάρτηση του Άρη Κρεμμύδα:

Εξάλλου, πριν από μερικές ημέρες, σε προτροπή διαδικτυακού του φίλου να αποκαλύψει ποια παράταξη θα στηρίξει στις επερχόμενες εκλογές, ο κ. Κρεμμύδας υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «όταν έρθει η ώρα θα πω ευθαρσώς την άποψή μου να είσαι σίγουρος. Αυτό θα προκύψει και από τις συζητήσεις που θα γίνουν»

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Φωτιά στο προεκλογικό σκηνικό βάζει ο Άρης Κρεμμύδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *