Ανακοινώνεται ο διάδοχος του Άρη Κρεμμύδα

Την επόμενη ημέρα σχεδιάζουν στην παράταξη «Πολίτες σε δράση για την ανατροπή», έπειτα από την απόφαση του Άρη Κρεμμύδα να μην είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος στις προσεχείς εκλογές.

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου πραγματοποιείται ανοιχτή συνέλευση, προκειμένου να παρουσιασθούν οι προγραμματικές αρχές της παράταξης και να ανακηρυχθεί ο διάδοχος του έως σήμερα επικεφαλής.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το πρόσωπο που αναμένεται να τεθεί στην ηγεσία της παράταξης είναι ο Μπάμπης Μπιλίνης.

Ποιος είναι ο Μπάμπης Μπιλίνης

Γεννήθηκε και ζει στο Μοσχάτο. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επί 23 χρόνια έμπορος. Η πολιτική του πορεία κατά σειρά: ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ, ΚΚΕ Εσωτερικού, ΕΑΡ, Συνασπισμός, ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αναπληρωτής συντονιστής του Τμήματος Οικολογίας – Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Νότιας Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ. Από το 2003 ιδρυτικό μέλος της Κίνησης Πολιτών Μοσχάτου «ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ». Συμμετέχει επίσης στην ομάδα Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας της «Αλληλεγγύης για Όλους». Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος νοτίου τομέα με την παράταξη «Δύναμη Ζωής», της Ρένας Δούρου.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ανακοινώνεται ο διάδοχος του Άρη Κρεμμύδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *