Κλειστά τα σχολεία σε Μοσχάτο και Ταύρο την Παρασκευή λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου λόγω των καιρικών φαινομένων, ύστερα από απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αττικής, Χρήστου Καπάταη, όπως αναφέρει το moschatotavros.gr.

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου θα διατηρήσει ανοιχτούς τους παιδικούς σταθμούς, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι γονείς που εργάζονται.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου:

Κλειστά τα σχολεία του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου λόγω καιρικών φαινομένων

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, Χρήστου Καπάταη, θα μείνουν κλειστά τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, καθώς και σε όλους του Δήμους του Νότιου Τομέα Περιφέρειας Αττικής, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται.

Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου θα παραμείνουν ανοιχτοί, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι γονείς. Η προσέλευση και η αποχώρηση των παιδιών προς και από τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς θα γίνει με προσωπική ευθύνη των γονέων και κηδεμόνων.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, έδωσε εντολή οι υπηρεσίες του Δήμου να τεθούν σε επιφυλακή σε όλη τη διάρκεια των καιρικών φαινομένων για να αντιμετωπιστούν προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν. Επίσης, με απόφασή του θα παραμείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές του Δήμου μας για όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *