Μοσχάτο & Ταύρος: Συνεχίζεται η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης – Έκκληση Ευθυμίου για αίμα

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου καλεί τους δημότες που επιθυμούν να προσφέρουν βοήθεια στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών, να φέρουν: φάρμακα, γάζες, betadine, fucidin, fucicort, μάσκες, μωρομάντηλα, καθώς και είδη ξηράς τροφής στα εξής σημεία:

  • Δημαρχείο Μοσχάτου-Ταύρου (Κοραή & Αγ. Γερασίμου, Μοσχάτο)
  • π. Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς & Επταλόφου, Ταύρος)

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει, θα γίνεται μεταξύ των ωρών 08:00 – 20:00 μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιουλίου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, ζήτησε φάρμακα από τους φαρμακοποιούς του Μοσχάτου και του Ταύρου, ενώ έθεσε σε επιφυλακή την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και την Πολιτική Προστασία προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες που έχουν προκύψει.

Όσον αφορά τις ανάγκες αίματος, καλούμε τους δημότες μας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας προσφέροντας αίμα στο Γ.Ν. «Η ΕΛΠΙΣ», το οποίο συνεργάζεται με τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, όπως επίσης στα Νοσοκομεία Σισμανόγλειο και Γ.Ν. Ελευσίνας «Θριάσιο», μεταξύ των ωρών 09:00 – 20:00.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Εκφράζω την βαθιά οδύνη μου προς τις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στις φονικές πυρκαγιές της Αττικής. Τώρα δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά μόνο για πράξεις και ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου μαζί με τους δημότες του βοηθούν ήδη τους συνανθρώπους μας σε αυτές τις τραγικές στιγμές».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *