Ξυπεταιών: «Να ‘μαστε πάλι εδώ Ανδρέα»

Τα πανηγύρια, οι γιορτές και οι χοροί τελείωσαν. Καρναβάλι ήταν και πάει. Για λίγες ημέρες, τα προβλήματα κρύφτηκαν κάτω από τον πολύχρωμο χαρτοπόλεμο και τα κομφετί. Back to normal, που θα ‘λεγε κι ο φίλος μου ο Περικλής.

Διαξιφισμοί, χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων, αιχμηρές αναρτήσεις στο Facebook, για να θυμόμαστε ότι οι δημοτικές εκλογές είναι κοντά.

Νέες παρατάξεις, παλιές παρατάξεις, γερασμένες παρατάξεις, παρατάξεις με λίφτινγκ, παρατάξεις από το Μοσχάτο, παρατάξεις από τον Ταύρο, παρατάξεις για όλα τα γούστα.

Και κάπου ανάμεσα όλοι εμείς. Οι πολίτες που θα κληθούμε να επιλέξουμε εάν θέλουμε τα ίδια ή… μια απ’ τα ίδια.

Το Moschatonews.gr, έπειτα από μία σύντομη περίοδο σιωπής -με αφορμή τις καρναβαλικές εκδηλώσεις- επιστρέφει για να καταγράψει τις εξελίξεις στον Δήμο μας. Όσο οι κάλπες πλησιάζουν, το θερμόμετρο θα ανεβαίνει, καθιστώντας τις ψύχραιμες ματιές πολύτιμες…

Ραντεβού καθημερινά εδώ, λοιπόν, για να τα λέμε όλα.

Μετά τιμής,

Ξυπεταιών*

Υ.Γ.: Απολογούμαι στη θεά Άρτεμη, τη μορφή της οποίας σφετερίστηκα για τις ανάγκες της… profile pic μου.

(*Σημείωση: Ξυπεταιών ονομάζεται ο αρχαίος κάτοικος του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου)

Υ.Γ.2: Η εικόνα από την εκδήλωση στην πλατεία Μεταμορφώσεως για τα Κούλουμα, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί -το λιγότερο- θλιβερή. Δύο τραπέζια με φαγητό σε πλαστικές συσκευασίες και δύο ηχεία με φολκλόρ μελωδίες, θυμίζουν περισσότερο συσσίτιο απόρων, παρά γιορτή. Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν κάποιες εκδηλώσεις γίνονται μόνο και μόνο για να γίνουν… Αλλά είπαμε, προεκλογική περίοδο έχουμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *